De voordelen van een bedrijfsmakelaar

Voor veel ondernemers is het vinden van het perfecte bedrijfspand een behoorlijke klus. Of je nu op zoek bent naar een kantoorpand, een bedrijfsruimte of een loods; het kan je behoorlijk veel tijd kosten. En de nodige stress opleveren. Want waar moet je allemaal op letten? En hoe weet je zeker dat je een eerlijke prijs betaalt? Gelukkig hoef je het niet allemaal alleen te doen. De bedrijfsmakelaar  Tiel kan bijstaan gedurende het gehele proces. Zodat je niet alleen tijd kunt besparen, maar ook stress en frustratie kunt vermijden.

Op zoek naar het perfecte bedrijfspand

Het vinden van het perfecte bedrijfspand, kan maanden in beslag nemen. Je hebt immers bepaalde eisen en wensen waar het pand aan moet zullen voldoen. Hierbij kun je denken aan een aantal kantoorruimtes of de minimale vierkante meters aan opslagruimte. Door gebruik te maken van een bedrijfsmakelaar zorg je ervoor dat jij niet iedere vrije minuut bezig hoeft te zijn met het afstruinen van huizenwebsites. De makelaar is immers bekend met de omgeving, en heeft de nodige netwerk contacten. Dit betekent dat hij of zij waarschijnlijk als één van de eersten te horen krijgt welke kantoorpanden te koop komen.

Het bezichtigen van de bedrijfspanden

Wanneer de makelaar een geschikt pand heeft gevonden, is het belangrijk om er zo snel mogelijk een kijkje te gaan nemen. Want een kantoorruimte kan op foto's heel anders aanvoelen dan in het echt. Tijdens deze bezichtiging kunnen jij en de makelaar rustig door het pand lopen, en kun je kijken of de ruimte daadwerkelijk bij je bedrijf past. Houdt hierbij ook vooral rekening met de praktijk en de groeimogelijkheden.

De onderhandelingen

Wanneer je dan eindelijk het perfecte bedrijfspand gevonden hebt, beginnen natuurlijk de onderhandelingen. Niet alleen over de prijs, maar ook over bijvoorbeeld aanpassingen binnen het contract. De bedrijfsmakelaar blijft je ondersteunen totdat alle papieren naar tevredenheid zijn ondertekent. Dit zorgt ervoor dat vervelende situaties kunnen worden voorkomen, en dat jij je kunt gaan verheugen op de aankomende verhuizing.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *