Hoeveel kost een Tesla wrap?

Als je een Tesla hebt en je bent de kleur beu, is er de mogelijkheid om deze te wijzigen. In feite komt dit neer op de tesla wrappen en het geven van een nieuwe look aan je auto. Deze praktijk heeft vele voordelen, maar er hangt een prijskaartje aan.

Waarom je auto wrappen?

Als je de bekleding van je auto wilt veranderen, moet je weten dat het verven van de auto je veel meer zal kosten dan een bekleding. Dus, tesla wrappen is een goed alternatief voor jou, want naast het feit dat het goedkoper is, is deze oplossing esthetisch de beste. Een ander voordeel van wrapping is dat de wrap later kunnen worden verwijderd zonder het voertuig te beschadigen. Een vrijheid die je je met verf niet kunt veroorloven. Verwijdering heeft niet de minste invloed op de lak van je auto, op voorwaarde dat de wrapping goed werd onderhouden.
Met tesla wrappen kan je gemakkelijk de originele wrapping van je auto terugzetten. Bovendien blijft tesla wrappen een zeer goed alternatief voor jou als je een auto wilt hebben in een kleur die niet door de fabrikant wordt aangeboden. Tenslotte, tesla wrappen kost minder tijd dan een verfbeurt. Zodat je snel weg kan met je nieuwe look.

De prijs van een Tesla wrap

De belangrijkste factor die de prijs van tesla wrappen varieert is het voertuig model. Als je een Tesla Model 3 wilt inpakken, kost je dat vanaf 1600 euro. Met 1800 euro, ben je al in staat om de Tesla Model S in te pakken. De Tesla Model X is de duurste auto om in te pakken en kost je vanaf 2000 euro.
De verpakkingsbedrijven gebruiken folies van hoge kwaliteit om je het best mogelijke resultaat te geven. Bovendien worden zij bijgestaan door deskundige en gecertificeerde professionals met een dynamisch team. Je zult profiteren van verfijnd werk en trots zijn op het nieuwe uiterlijk van jouw auto. Tesla wrappen zal je zeker blij maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *